Ingrediente:
- 2 oua
- 125g zahar
- 125ml ulei
- 225g faina
- 2 linguri coaja portocala dezhidratata sau proaspata
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper
- 1 lingurita scortisoara
- un sfert lingurita cuisoare macinate
- 1 lingurita ghimbir
- un sfert lingurita nucsoara
Asadar, am mixat ouale cu zaharul timp de 5 minute, apoi am adaugat uleiul si dupa ce acesta a fost incorporat, am adaugat restul ingredientelor si am amestecat foarte bine cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Compozitia am turnat-o cu seringa de patiserie in tava tapetata cu hartie de copt, lasand biscuitii sa se coaca 15min la 170 grade Celsius
Nu ii lasati prea mult pentru ca se ard usor, e bine sa verificati dupa primele 10min, eu am un cuptor mai lenes si de aceea i-am lasat 15min. Sunt deliciosi, fragezi, daca ati incercat fursecurile fragede, stiti despre ce vorbesc. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment
Trimiteţi un comentariu