Reteta este de pe blogul lui Edith Frincu, doar ca am adaugat coaja de portocala pentru ca imi place foarte mult aroma :) Eu am facut dintr-un ou si restul ingredientelor proportional.
Ingrediente:
- 4 oua
- 250 g zahar
- 250 ml ulei
- 450 g faina
- esenta de vanilie
- coaja de portocala (optional)
Apoi adaugam uleiul si omogenizam tot cu mixerul
Cand uleiul este incorporat, adaugam faina si amestecam folosindu-ne de o paleta. Urmeaza coaja de portocala si esenta de vanilie.
Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt in diferite forme cu ajutorul unei seringi de patiserie sau cu o lingurita
Preincalzim cuptorul la 170 grade si punem fursecurile la copt pentru 10min, eu le-am lasat 15min pentru ca am un cuptor mai lenes :)
Se servesc calde sau reci daca mai raman :) Pofta buna!
buna mihaela,multumesc de vizita!forma o am de la un magazin din anglia:)si sigur ca poti comanda de la mine..numai ca nu chiar acum:)blogul este in lucru cam de mult,ce-i drept(lipsa de timp) de aceea nu am preturile afisate inca,si nici nu pot expedia pentru ca deocamdata sunt inca in afara tarii,dar intr-o luna acest lucru nu o sa mai reprezinte o problema.:)am o sumedenie de lucruri inca de adaugat,care sper,ca le vei gasi interesante.sper sa te revad pe blog in primele zile ale lui decembrie.cu drag.ramona(ramo's stuff):)
ReplyDeleteArata foarte bine fursecurile, o sa le incerc si eu in curind!
ReplyDeleteMultumesc de vizita, Aura! Sa imi spui cum au iesit ;)
ReplyDelete