Ingrediente:
- 700g vrabioara de vitel cu os
- 2 fire ceapa verde
- 1 fir usturoi verde
- 400g ciuperci
- 5 cartofi noi medii
- 100g rosii pasate/pasta tomate/bulion
- piper, oregano, cimbru, busuioc sau alte condimente la alegere
Punem toate ingredientele intr-un vas rezistent la cuptor (eu am folosit vas yena cu capac). Adaugam 50ml ulei, 1 cana apa, condimente, rosiile pasate, NU adaugati sare (sarea dezhidrateaza carnea de vita). Daca pregatiti masa DOAR pentru adulti sau copii mai mari, puteti adauga si un pahar de vin alb.
Preincalzim cuptorul la 200 grade, acoperim cu un capac si punem la cuptor pentru aproximativ 2h, timpul depinde de cuptor, fragezimea carnii. Pofta buna!
Cu siguranta asta voi gatii astazi :D
ReplyDeletePofta buna va doresc! :)
DeleteO zi frumoasa!
Multumesc! O zi frumoasa si pentru dumneavoastra!
ReplyDelete