Monday, 16 May 2011

Friptura de vitel la cuptor cu legume


Ingrediente:

  • 700g vrabioara de vitel cu os
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 400g ciuperci
  • 5 cartofi noi medii
  • 100g rosii pasate/pasta tomate/bulion
  • piper, oregano, cimbru, busuioc sau alte condimente la alegere
Punem toate ingredientele intr-un vas rezistent la cuptor (eu am folosit vas yena cu capac). Adaugam 50ml ulei, 1 cana apa, condimente, rosiile pasate, NU adaugati sare (sarea dezhidrateaza carnea de vita). Daca pregatiti masa DOAR pentru adulti sau copii mai mari, puteti adauga si un pahar de vin alb.


Preincalzim cuptorul la 200 grade, acoperim cu un capac si punem la cuptor pentru aproximativ 2h, timpul depinde de cuptor, fragezimea carnii. Pofta buna!


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

3 comments:

  1. Cu siguranta asta voi gatii astazi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pofta buna va doresc! :)
      O zi frumoasa!

      Delete
  2. Multumesc! O zi frumoasa si pentru dumneavoastra!

    ReplyDelete

TrimiteŇ£i un comentariu