Wednesday 18 May 2011

Saramura de calcan


Ingrediente:

  • 2 bucati de calcan
  • 2 rosii
  • 1 usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei 
  • 100ml sos de rosii

Se pun pe grill bucatile de peste, rosiile decojite si taiate felii si ardeiul


Intre timp se pune pe foc o oala cu aprox 500ml apa. Dupa ce legumele s-au rumenit se adauga peste apa clocotita impreuna cu 100ml suc de rosii si sare dupa gust. Lasam la fiert aprox 10min

Cand pestele s-a facut il punem intr-un vas si il tinem acoperit cu un capac

Dupa cele 10 min de fiert, peste compozitia de rosii, sos de rosii si ardei se pun patrunjelul si usturoiul tocate marunt, se amesteca bine si se toarna peste pestele din castron

Se lasa acoperit pana cand se serveste. Noi am mancat saramura cu mamaliga calda. Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Trimiteţi un comentariu