Ingrediente:
- 3 linguri de smantana
- 4-5 catei usturoi
- boia ardei dulce
- 650g piept de pui
- pesmet
- 1 ou
Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic pentru ca sa nu se faramiteze carnea si presaram cateii de usturoi pe fiecare felie si pe fiecare parte- vedeti mai jos poza ca sa intelegeti la ce ma refer. Batem snitelele impreuna cu usturoiul ca sa se impregneze aroma de usturoi in carne.
Punem snitelele astfel pregatite la marinat in amestecul de smanatana si ou. Acoperim vasul in care punem snitelele si le lasam la marinat macar pentru 30min, eu le-am lasat 2h.
Dupa ce s-au marinat, dam snitelele prin amestecul de pesmet si putina boia ardei dulce si le prajim.
Scoatem snitelele pe servetel absorbant si le servim calde. Sunt atat de bune ca ti se topesc in gura!! Pofta buna!
No comments:
Post a Comment
Trimiteţi un comentariu