Ingrediente:
>> blat alb tort diametru 15cm:
- 3 oua
- 90g faina
- 90g zahar
>> blat cu cacao tort diametru 15cm:
- 3 oua
- 30g cacao
- 60g faina
- 90g zahar
>> blat cu cacao tort diametru 24cm:
- 5 oua
- 150g zahar
- 50g cacao
- 100g faina
In plus 150g piscoturi pentru tortul de 24cm diametru si cacao pudra.
Crema:
800g crema de branza
600ml frisca lichida
zahar pudra cu aroma de vanilie, dupa gust (eu am macinat mai demult pastai de vanilie si le-am amestecat cu zahar pudra, il tin intr-un borcan cu capac si adaug periodic zahar pudra fara sa mai fie nevoie sa adaug pastai de vanilie)
15g gelatina maruntita
Sirop- cafea decofeinizata aromatizata cu esenta de rom
Blaturile de tort se prepara dupa acelasi procedeu ca si aici
Pentru crema mixam crema de branza cu zaharul pudra dupa gust si se amesteca impreuna cu gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj si cu frisca batuta.Acest tort este dupa modelul acesta doar ca de data aceasta am avut blat de tort facut cu o zi inainte.
Pentru a obtine forma capului lui Minnie am realizat 3 torturi pe care le-am asamblat si apoi ornat, ajutata de sora mea care este mult mai talentata decat mine *_*
Recomandari:
Blatul se realizeaza cu o zi inainte
Tortul se lasa la frigider ideal 48h-72h inainte de servire, este mult mai bun decat dupa doar 24h.
Se serveste rece. Pofta buna!
Buna ziua,
ReplyDeleteMa numesc Adrian si am studiat si apreciat blogul/site-ul dumneavoastra.
Dorim sa colaboram cu dvs. pe partea de guest posting.
Doriti sa va promovati blogul pe unul din blogurile noastre? Sa facem schimb de guest posturi?
Avantajele pe care le puteti avea sunt : mai mult trafic, articole gratuite, ridicarea PR-ului si puteti posta de asemenea articolele voastre pe blogurile noastre.
O zi cat mai eficienta.
arata foarte bine
ReplyDeleteMultumesc pentru vizita si pentru comentariu!
DeleteO zi frumoasa!
wow...arata superb
ReplyDeleteMultumesc pentru comentariu!
DeleteA fost apreciat de catre copii la petrecerea fetitei :)
O zi frumoasa!