Ingrediente:
- 2 bucati de calcan
- 2 rosii
- 1 usturoi verde
- 1 legatura patrunjel
- 1 ardei
- 100ml sos de rosii
Se pun pe grill bucatile de peste, rosiile decojite si taiate felii si ardeiul
Intre timp se pune pe foc o oala cu aprox 500ml apa. Dupa ce legumele s-au rumenit se adauga peste apa clocotita impreuna cu 100ml suc de rosii si sare dupa gust. Lasam la fiert aprox 10min
Cand pestele s-a facut il punem intr-un vas si il tinem acoperit cu un capac
Dupa cele 10 min de fiert, peste compozitia de rosii, sos de rosii si ardei se pun patrunjelul si usturoiul tocate marunt, se amesteca bine si se toarna peste pestele din castron
Se lasa acoperit pana cand se serveste. Noi am mancat saramura cu mamaliga calda. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment
Trimiteţi un comentariu