Tuesday, 4 June 2013

Tarta cu branza si cirese


Ingrediente:
>> pentru aluat tarta:
  • 200g faina alba tip 000
  • 100g unt rece
  • 1 praf de sare
  • 60ml lapte sau apa rece 
>> umplutura:
  • 220g crema de branza sau branza de vaci
  • 100g lapte batut 2% grasime
  • 3 oua
  • zahar pudra dupa gust
  • esenta de vanilie
  • esenta de portocale
  • 300g cirese sau mai mult, puteti adauga si alte fructe
Pentru aluatul de tarta, amestecam cu furculita untul, faina, praful de sare si oregano, apoi adaugam laptele rece si omogenizam cu mana. Atentie, nu mai adaugati faina! Se pune aluatul la frigider intr-o folie de plastic pentru cel putin 30min.
Pentru umplutura, amestecam toate ingredientele, mai putin fructele, pana la omogenizare .

Scoatem aluatul de la frigider, il intindem cu mana in forma de tarta, asezam o foaie de copt deasupra si boabe de orez sau fasole peste foaia de copt sa prevenim cresterea aluatului. Se lasa la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10-15min.

Apoi se scoate de la cuptor, adaugam umplutura si presaram fructele. Se introduce la cuptor pana cand se rumeneste usor aluatul, pana cand compozitia nu mai este lichida. Se lasa la racit si apoi se tine la frigider pana la servire.

Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

1 comment:

TrimiteŇ£i un comentariu