Wednesday, 5 June 2013

Inghetata cu capsuni


Ingrediente:
  • 500g capsuni
  • 2 linguri zahar brun
  • zeama de la o jumatate de lime
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra dupa gust sau miere de albine
  • 150g crema de branza (12% grasime)
  • 100g lapte condensat neindulcit (7.7% grasime)
  • 200g iaurt gras (3% grasime)
  • 50g lapte degresat
  • 1 plic praf de frisca sau 150ml smantana pentru frisca
Punem zahar si zeama de lime peste capsuni si lasam 5-10min pe foc pana se topeste zaharul. Apoi lasam la racit si le mixam pana obtinem un piure de fructe. Lasam deoparte.

Mixam crema de branza cu zaharul pudra dupa gust, laptele condensat, iaurtul, laptele si continutul unui plic de praf de frisca sau 150ml smantana pentru frisca pana la omogenizare completa. Adaugam si piureul de fructe si lasam la congelat. Eu am mixat dupa primele 2h de cand am lasat-o la congelator ca sa mai elimin din acele de gheata.
Inainte de servire, se lasa putin la temperatura camerei, dat fiind faptul ca in congelator temperatura este de -18 grade Celsius.
Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

1 comment:

  1. suna bine, arata si mai bine si cred ca e delicioasa ... doua portii va rog :)

    ReplyDelete

TrimiteŇ£i un comentariu