Tuesday, 25 June 2013

Pandispan cu fructe


Ingrediente:
  • 3 oua
  • 100g zahar
  • 110g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala sau esenta de portocala
  • fructe la alegere, eu am avut cirese, piersica si cateva capsune
Ouale la temperatura camerei le batem cu praful de sare si zaharul pana se tripleaza in volum apoi adaugam treptat uleiul, amestecam pana la incorporare. Adaugam esentele dupa gust apoi incorporam usor faina amestecata cu praful de copt. Asezam aluatul intr-o forma rotunda de 15cm diametru, adaugam fructele deasupra si lasam la copt in cuptorul incins la 180 grade Celsius aproximativ 30min, pana cand trece testul cu scobitoarea.

Nota: daca sunt zemoase fructele, le puteti pudra cu o lingura de faina sau amidon inainte de a le adauga in aluat.

Dupa coacere, se lasa la racit si apoi se portioneaza.
Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

3 comments:

  1. Arata foarte delicios...abia astept sa o incerc :D

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru vizita!
    Sper sa va placa, puteti adauga fructe la alegere.

    ReplyDelete
  3. Detin gust-bun.blogspot.com. Doriti sa facem schimb de link?

    ReplyDelete

TrimiteŇ£i un comentariu