Friday 2 November 2012

Paine cu trei tipuri de faina


Ingrediente:
  • 300g faina alba 000
  • 300g faina neagra
  • 300g faina integrala
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 500ml apa la temperatura camerei
  • 1 lingurita praf de copt 
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura sare
  • 4 linguri ulei
Intr-un vas amestecam cele 3 tipuri de faina cu zaharul, drojdia uscata si praful de copt. Da, ati citit bine, praf de copt, m-am gandit sa vad cum iese painea cu praf de copt, mie imi place painea pufoasa. Lasam putin si apoi adaugam apa la temperatura camerei sau putin calduta si sarea. Omogenizam si incepem sa framantam, adaugand treptat uleiul. Cand am obtinut un aluat omogen, lasam la dospit pentru 1h intr-un vas acoperit cu folie alimentara de plastic.

Dupa ce a trecut timpul de dospire, asezam aluatul in forme si mai lasam la dospit 30min. Apoi incingem cuptorul la maxim si coacem pana se rumeneste frumos.

Se portioneaza dupa racire. Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Trimiteţi un comentariu