Ingrediente:
- 1 castron de Broccoli, Sparanghel si Varza de Bruxelles
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura de ulei de palmier
- apa
Metoda Stir&Fry foloseste cladura maxima si apa in cantitati mici si controlabile pentru a creea o mini-sauna in vasul de gatit, de preferat un wok. In acest fel, legumele capata o textura moale dar sunt in acelasi timp foarte crocante. Intregul procedeu de gatit dureaza cam 5 minute. Legumele iti spun cand s-au facut :).
Se incinge uleiul de palmier in wok si cand aproape fumega, se adauga legumele. Se amesteca continuu cu o spatula de lemn.
Se adauga sosul de soia si o lingura de apa. Se amesteca continuu si din cand in cand mai adaugam cate o lingura de apa pana cand se evapora. Trebuie sa auziti mereu un sfarait si sa creeati acea mini-sauna de care vorbeam.
Dupa aproximativ 5 minute (mai mult sau mai putin, depinzand de cantitatea de legume), se ia wok-ul de pe foc.
Selectam apoi niste broccoli si sparanghel pentru bebelus iar apoi mancam impreuna. Se servesc caldute si sunt delicioase.
No comments:
Post a Comment
Trimiteţi un comentariu