Ingrediente:
- 2 cepe medii
- o jumatate de ardei rosu
- ficat de pui 500g
- 1 catel de usturoi (optional, dupa gust)
- sparanghel 8-10 bucati
Intr-o tigaie/wok se pun 2 linguri de ulei, o cana cu apa si se pune ficatul la inabusit pentru 15min. Se amesteca din cand in cand si se mai adauga apa daca mai este nevoie, eu am mai adaugat o cana cu apa.
Dupa 15-20min, se adauga legumele, o cana cu apa si se mai lasa aproximativ 15min pana se inmoaie ceapa
Aproape de final se adauga catelul de usturoi strivit. Ficateii se servesc ca atare sau cu mamaliga/mancare de cartofi. Pofta buna!
Pai vreau si eu sa fiu bebe mic, tare-mi place ce-ai facut tu acolo. Pupicei Miha !
ReplyDeleteMultumesc frumos Ana! E o reteta simpla si foarte cunoscuta :)
ReplyDeleteTe pupic!