Reteta preluata de pe blogul Ana-Mariei Ciolacu
Ingrediente:
- 200g faina
- 100g pesmet
- 1 lingura rosii pasate
- 3 linguri ketchup
- 100 ml apa minerala
- 4 linguri ulei
- 1 lingura amestec oregano si busuioc
- 1 varf cutit bicarbonat
- sare si piper
Intr-un vas amestecam uleiul,pasta de tomate,ketchup-ul,apa minerala,sarea si piperul.
In alt vas amestecam bine pesmetul,faina,bicarbonatul, oregano si busuioc.
Adaugam aici compozitia lichida de mai inainte si amestecam bine.
In cazul in care iese un aluat prea tare,mai punem putina apa,daca iese mai moale,mai punem putina faina.Nu e pretentios,trebuie doar sa obtinem un aluat compact si usor de intins.
Il invelim in folie alimentara si il lasam sa se “odihneasca” cca 30 min. Intindem o foaie de cca 2-3 mm de grosime si taiem in forme dupa preferinta
Asezam biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de 15-20 minute,depinde de cuptorul fiecaruia. Se servesc copilului ca gustare intre mese, Pofta buna!
Acum fac reteta aceasta! Cred ca o sa fie buna, am adaugat si putin parmezan ras.
ReplyDelete