Ingrediente:
Se serveste ca gustare rece sau calda dupa preferinta ca atare sau cu putina miere, dupa gust.
Pofta buna!
- 2 linguri faina de mei (vedeti aici cum am obtinut faina de mei; va sfatuiesc sa alegeti cu grija producatorul pentru ca riscati sa nimeriti o faina de mei amara daca o cumparati de la magazin)
- 200ml lapte
- 2 linguri branza de vaci
- o jumatate de ou (din cealalta jumatate am facut galusti pentru supa de pui cu galusti)
- fructe la alegere, eu am avut afine si prune la congelator
- unt pentru uns formele
Se serveste ca gustare rece sau calda dupa preferinta ca atare sau cu putina miere, dupa gust.
Pofta buna!
Putem face si fara ou?
ReplyDeleteMultumesc pentru vizita.
DeletePuteti face si fara ou dar in cazul acesta nu va putea fi scoasa din forma ci montata in forma individuala(gen forme ramekin) si mancata de acolo. Oul are rolul de a lega compozitia formand un tot unitar.