Ingrediente:
- 250g paste fusilli integrale
- 200ml smantana pentru gatit
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 100ml vin alb demisec
- 140g somon afumat
- o conserva de ton in suc propriu
- 4 bucati de anchois
- 1 lingura de unt
Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-un wok se pun la calit in ulei ceapa si usturoiul taiati marunt impreuna cu untul. Se tin la foc mic pana cand se inmoaie ceapa si apoi se adauga pestele in bucati mici si se lasa la calit 5 min amestecand la nevoie. Apoi se adauga vinul si se lasa la fiert pana cand se evapora alcoolul. Se incorporeaza smantana pentru gatit si dupa 3 minute de lasat la fiert se adauga pastele si se mai tine pe foc 1-2 minute. Se serveste cu patrunjel proaspat. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment
Trimiteţi un comentariu